Rise Online World MMORPG Oyunlar Pubg Mobile UC Knight Online Bigpoint Metin2 Valorant Points (VP) Knight Unity League Of Legends Steam Free Fire Diamonds Razer Gold Albion Online - Silver Zula Altın Tinder Fortnite V-Papel Combat Arms Netflix Exxen Xbox Live BluTV Üyelik GameForge Fetih Altın Çağ PlayStation Gift Cards Aeria Games Google Play Spotify Diablo 4 Xbox Live Bakiye S Sport Üyelik Gmrgame Revolution Super SUS Golden Star Joygame Oyunları Metin2 PvP Serverlar Legend Online Pointblank Blizzard Oyunları Webzen Wcoin Amazon Hediye Kartı Türkiye (TR) PlayStation Gift Card Razer Gold TL Combat Arms: Reloaded GC Fifa 20 Fifa Points Xbox Pubg Mobile Lite BC Apex Legends Mobile Syndicate Gold VIP Baloot Diablo Immortal Eternal Orbs Pasha Fencer Elmas Legends of Runeterra Lora Enuygun Legends of Runeterra PUDDING Pay (NetEase Games), Rules Of Survival SCARF TOD Enlisted Gold Aion: Legions of War AkınGaming Amazon Gift Cards Apex Legends Arc Games Assassin's Creed Serisi Battle of Kings Gold BattleField Battlefield 2042 Blade and Soul - NCoin Blizzard Bombom Kupon Boxing Star Cabal Online Call Of Duty Serisi Combat Arms: the Classic GC Crossfire (Z8 Games) Crunchyroll CypherWAR Dead by Daylight Mobile Diablo 4 Oyuncu Pazarı Düşyeri TV Paketleri eBay Gift Card Elex Oyunları Epic Games EST Games Eudemons Online TQ Point Far Cry Series Fifa 19 Fifa 20 Fifa Points PC Fifa 20 Fifa Points PS4 Fizy Premium Fortnite Battle Royale G2A Gift Card Gaijin Entertainment Game of Sultans Gamyun Fıstık V2 Guild Wars Guild Wars 2 Gem Card Habbo - Credits Hi-rez Studios Honor Of Kings Imperia Online IMVU Karma Koin KOPK Kumu Coins LegacyKO Lineage II NCoin Lokum Games LoL Teamfight Tactics MeetU - Coins Microsoft Mint Card MykoZONE Mynet NCSOFT NetDragon Netmarble Nfinity Games Nimo TV Elmas Top-Up Nintendo Oasis Games OldSchoolKo Openbucks Gift Card Path Of Exile (PoE) Coin Pazarı Pirate Storm: Death or Glory PK XD PlayMYKO Popmundo R2Games RigorZ Rising Cities Rockstar Games Skyrama Snail Games Spotify The Elder Scrolls The Great Heist Total Battle Total Battle Oyuncu Pazarı Tv Plus Premium & Üyelik Webzen World War 3 WTFast Z8 Games Zoomumba The Lord of the Rings: Rise to War

SMITE İLE TANRILARIN GÜCÜNE ŞAHİT OLUN!

Love*it tarafından yazıldı.




SMITE NEDİR?

Smite, Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen third-person(üçüncü gözden) oynanan Moba(Çok Oyunculu Savaş Arenası) oyunudur. Oyun mitolojiyi konu alır ve oyuncular da tanrıları kontrol etmektedirler. Mitoloji sevenler bu oyuna bayılacaklar. Tanrıların Savaş Alanı SMITE'ta 35 milyondan fazla oyuncuyla beraber kıyasıya bir rekabet ile Tanrılarla oynamanın keyfine varacaksınız. Smite oyununda çok aşina olduğumuz Tanrılardan Zeus, Thor, Loki, Odin, Ares ve Freya’nın yanı sıra 100’den fazla Tanrı ile savaş alanında gücünüzü gösterebilirsiniz. 

100'ün üzerinde eşsiz Tanrı ile SMITE'ta her tür oyun tarzına uygun bir seçenek var. SMITE'ta Tanrılar, beş eşsiz rolden oluşan beş sınıfa ayrılmıştır Bu roller şu şekildedir;



  • SUİKASTÇİ: Suikastçı olarak düşmanlarına patlama hasarı verirken gir ve çık! Suikastçılar, çoğu oyunda da olduğu gibi burda da anlık hasar verip rakibine çok büyük hasarlar veren Tanrılardan oluşmaktadır.
  • MUHAFIZ: Muhafız sınıfı olarak takım arkadaşlarını koru ve kolla! Muhafızlar, rakiplerini kendi dostlarından koruyarak düşmanı engellemeye, dostlarını da korumaya çalışan Tanrılardan oluşur. Fetih modunda çok önemli rolleri vardır.
  • AVCI:  Avcı sınıfı ile güçlü temel saldırılar kullanarak hasar ver! Avcılar, uzun menzilli ve devamlı hasar kaynağı olan Tanrılardan oluşmakta takımın olmazsa olmazlarından biridir oyunda bir taşıyıcı olacaksa genelde bu sınıftan Tanrılar seçerek oyunu taşımaya çalışırlar.
  • BÜYÜCÜ:  Büyücü sınıfının patlayıcı yetenekleri ile rakiplerini ateş altına al! Büyücüler, genelde sonradan güçlenen Tanrılardır ve oyunda zaman geçtikçe güç patlamaları çok fazladır bu yüzden çok fazla tercih edilmektedirler. Oynaması da bir o kadar zevkli Tanrılardan oluşmaktadırlar.
  • SAVAŞÇI: Savaşçı sınıfı olarak takımını zafere ulaştırmak için ön safta yer al! Savaşçılar, en bilindik özellikleriyle yine Smite oyununda da yerini almış durumda; en ön cephede rakip oyuncularla ilk teması sağlayan Tanrılardan oluşurlar ve hasarların çoğunu üstünde tutarak takım arkadaşlarını korumaya yönelik bir sınıftır. Savaşın her daim içinde olmak istiyorsanız bu sınıftan bir Tanrı ile oynamanızı tavsiye ederim.



SMITE NASIL OYNANIR?


Smite oyununu Steam üzerinden ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Dilerseniz oyunun çeşitli paketlerini satın alıp oyuna daha hızlı bir giriş yapabilir ve oyuna çok daha avantajlı başlayabilirsiniz.



Dota2 ve League of Legends oynayanların aşina olduğu bir oyun türü olduğu için daha önce bir MOBA geçmişi olan kullanıcılarımız Smite oyununu fazla zorlanmadan öğreneceklerdir. Oyun başlarken seçim ekranında dilediğiniz bir Tanrıyı seçtikten sonra oynadığınız moda göre haritada ulaşmanız gereken hedefler olacaktır, bu hedeflere rakibinizden daha kısa sürede ulaşarak oyunu kazanmaya çalışmalısınız. Her bir Tanrının kendine has özellikleri ve becerileri bulunmaktadır. Diğer moba türlerinden farklı olarak üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanmakta ve bu yönüyle diğer moba türlerinden apayrı bir oynanış sunmaktadır. Oyundaki ana hedef rakip minyonları ve Tanrıları öldürerek kazandığımız altınlarla mağazadan karakterimizi güçlendirecek eşyalar almak ve rakip takıma karşı daha baskın hale gelerek üslerini yok etmek.


SMITE OYUN MODLARI



Fetih Modu: Bu modda, bir orman bölgesiyle çevrili üç hatlı bir harita bulunur. Üç Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçta, düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 30 dakikadır. Bu modda hedefinizin düşmanınızdan önce üssü yok etmektir. Hangi taraf üssü yok ederse oyununun kazananı o taraf olacaktır.



Arena Modu: Arena oyun modu, amacınızın takım bileti sayılarını sıfıra indirerek düşman oyuncuları ve minyonlarını yenmek olduğu ölümcül bir dövüştür. Ortalama oyun süresi 15 dakika civarındadır. Her takım 500 bilet ile başlar. Bir düşman oyuncuyu öldürünce düşman takımından 5 bilet eksilir. 10 düşman oyuncuyu öldürmek takımınıza bir kuşatma minyonu doğurur. Bir düşman minyonunu öldürünce düşman takımından 1 bilet eksilir. Dost bir minyonun düşman kapılarına ulaşmasına yardım etmek, düşman takımından 15 bilet eksiltir.



Kuşatma Modu: Küçük bir haritada iki koridor bulunan Fetih tipi oyun biçimi. Beş bilet kazanmak için orman kamplarını ve oyuncuları öldür. Bir bilet kazanmak için minyonları öldür. 100 bilete ulaşınca takımın bir kuşatma devi kazanır. Anında bir kuşatma devi kazanmak için merkez orman kampını öldür. Rakip kuleleri, Anka kuşlarını ve Titanını yok et. Diğer harita hedefleri, tarafsız güçlendirme kamplarıdır.



Mızrak Dövüşü Modu: Bu modda, tek hatlı bir harita ve bir yan orman bulunur. Bir Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçtadır. Düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 15 dakikadır. Rakip kuleyi, anka kuşunu ve titanını yok ederek oyunu kazanabilirsiniz.



Taarruz Modu: Bu mod normal fetih moduna benzer ancak tek bir hat vardır ve orman bulunmaz. Amacınız, düşmanlarınızın savunmalarına saldırırken kendi üssünüzü korumaya yardımcı olmaktır.



Çarpışma Modu: Bu modda, küçük bir ormana ve ortada bir kampa sahip çift hatlı bir harita bulunur. İki Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçta düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 15 dakikadır.




SMITE Sezon Bileti 2021




SMITE Sezon Bileti 2021 ile tüm yıl boyunca her yeni Tanrı için Özel içeriklere sahip ol.

2021'de yayınlanan her Tanrı için şu inanılmaz içeriklerin hepsi senin olacak:

  • Ses Paketi
  • Sınırlı Yükselmiş Görünüm
  • İlave 1. Kademe Görünüm
  • İfadeler (El Sallama ve Alkış)

Ayrıca sadece Sezon Bileti ile alabileceğin üç kozmetik; Sınırlı Yüce Büyücü Anubis Görünümü, Yüce Büyücü Yükleme Ekranı ve Tiran Unvanı anında sizin olacak.

Özel bir bonus olarak da oyun içi kozmetik veya Savaş Bileti olsun dilediğin gibi harcayabileceğin 1000 Cevher de senin!

(Tanrı Paketi'ne sahip değilsen 8. Sezonun tüm yeni Tanrılarını da açacaksın.)

Sezon Bileti'ni alarak bu oyunun içeriklerinde tasarruf yap. İçerikler oyun içinden indirilebilir.







Yorum Yap

VALORANT ''GECE PAZARI'' BİZLERLE!

VALORANT ''GECE PAZARI'' BİZLERLE!

  GECE PAZARI BİZLERLE!   Tarih: 11.04.2024 - 30.04.2024Karşınızda gece pazarımızda olacak bütün koleksiyonlar!~ BİLGİLENDİRME ~''Gece Pazarı'' olarak adlandırdığımız bu mağaza her oyu..

11.04.2024 20:20
0 görüntülenme
VALORANT ''FATİH SET 2.0'' MAĞAZA'DA YERİNİ ALDI!

VALORANT ''FATİH SET 2.0'' MAĞAZA'DA YERİNİ ALDI!

FATİH KOLEKSİYONU'NUN 2. SETİ ÇIKTI!Toplamda 8 parçadan oluşan bir settir.Odin – Phantom – Judge - Frenzy - Kılıç - Kart - Sprey ve 2 adet uğurluk ile bizlerle!Setimizin fiyatı sadece: 7.100VP!Siz..

29.03.2024 08:37
0 görüntülenme
VALORANT YENİ AJANI "CLOVE" TANITILDI!

VALORANT YENİ AJANI "CLOVE" TANITILDI!

VALORANT YENİ AJANI "CLOVE"Küllerinizden tekrar doğabilseydiniz veya ölüyken bile takımınıza yardım edebilseydiniz nasıl olurdu? Phoenix ultisi kullanmıyorsanız VALORANT'ta ölmek, takım arkadaşlar..

24.03.2024 22:22
0 görüntülenme
VALORANT YENİ SETİ ''TALİHİN ELİ''

VALORANT YENİ SETİ ''TALİHİN ELİ''

TALİHİN ELİ SETİ ÇIKTI!Toplamda 6 parçadan oluşan bir settir.Odin – Phantom – Ghost  - Guardian - Asa ve 5 adet Kart ile bizlerle!Setimizin fiyatı sadece: 3.875VP!Sizler için set’e ait içeriklerin par..

22.03.2024 07:10
0 görüntülenme
HORİZON FORBİDDEN WEST™ PC İÇİN ÇIKIŞ YAPTI!

HORİZON FORBİDDEN WEST™ PC İÇİN ÇIKIŞ YAPTI!

Horizon Forbidden West™ Complete EditionGizemli yeni tehditler barındıran görkemli ama tehlikeli yeni bir sınıra doğru ilerlerken Aloy'a katılın. Bu Complete Edition, ana oyundan sonra devam eden ..

22.03.2024 02:40
0 görüntülenme
ALBİON ONLİNE TR DİL DESTEĞİ VE AVRUPA'YA GELİYOR!!

ALBİON ONLİNE TR DİL DESTEĞİ VE AVRUPA'YA GELİYOR!!

ALBİON TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VE AVRUPA'YA GELİYORKurucu Paketi satışları 11 Mart, UTC 11.00 itibarıyla başlarYeni sunucunun temel özellikleri şu şekildedir:Tüm oyuncuların eşit bir başlangıç yapıp Al..

11.03.2024 02:36
0 görüntülenme
VALORANT YENİ SETİ ''FELAKTİN KALBİ''

VALORANT YENİ SETİ ''FELAKTİN KALBİ''

FELAKETİN KALBİ SETİ ÇIKTI!Toplamda 7 parçadan oluşan bir settir.Vandal – Phantom – Spectre  - Shorty - Kart - Spray ve 2 adet uğurluk ile bizlerle!Setimizin fiyatı sadece: 8.700VP!Sizler için set’e a..

06.03.2024 01:10
0 görüntülenme
VALORANT ''2024 VCT TAKIM KAPSÜLLERİ'' BİZLERLE!

VALORANT ''2024 VCT TAKIM KAPSÜLLERİ'' BİZLERLE!

2024 VCT TAKIM KAPSÜLLERİ BİZLERLE!Toplamda 4 parçadan oluşan bir settir.Classic - Spray - Kart ve 2 adet uğurluk ile bizlerle!Takım başına setimizin fiyatı sadece: 2.340VP!~ Classicler ~~ Kartlar ~~ ..

04.03.2024 02:30
0 görüntülenme
VALORANT YENİ SETİ ''MK.VII İSTİKLAL''

VALORANT YENİ SETİ ''MK.VII İSTİKLAL''

MK.VII İSTİKLAL SETİ ÇIKTI!Toplamda 5 parçadan oluşan bir settir.Vandal – Judge – Operator - Guardian ve Bıçak ile bizlerle!Setimizin fiyatı sadece: 5.100VP!Sizler için set’e ait içeriklerin parça şek..

03.03.2024 18:57
0 görüntülenme
VALORANT YENİ SETİ ''ULUPENÇE''

VALORANT YENİ SETİ ''ULUPENÇE''

ULUPENÇE SETİ ÇIKTI!Toplamda 6 parçadan oluşan bir settir.Vandal – Ghost – Bıçak - Kart - Spray ve 2 adet uğurluk ile bizlerle!Setimizin fiyatı sadece: 6.355VP!Sizler için set’e ait içeriklerin parça ..

11.02.2024 10:37
0 görüntülenme
Yukarıya Git
  Kendi Renk Stilinizi Oluşturun!
  • Ekrana Sığdır
  • Ortala
  • Minimal

Aşağıdaki renk paletinden kendi tarzınızı oluşturun.