Rise Online World Goldbar şimdi Klasgame stoklarında!


Yükleniyor...

Rise Online World MMORPG Oyunlar PUBG Mobile UC Knight Online Bigpoint Metin2 Valorant Points (VP) League Of Legends Steam Free Fire Diamonds KO-MyKO Razer Gold Albion Online - Silver Apex Legends Zula Altın Euro Knight Online Tinder Fortnite V-Papel TeamSpeak Combat Arms Netflix Exxen Xbox Live BluTV Üyelik GameForge Fetih Altın Çağ PlayStation Gift Cards Aeria Games Google Play Spotify S Sport Üyelik Gmrgame REVOLUTION Super SUS Golden Star Joygame Oyunları Metin2 PvP Serverlar Legend Online Pointblank beIN Connect Blizzard Oyunları Instagram Asistanı - Insta Space Webzen Wcoin Amazon Hediye Kartı Türkiye (TR) PlayStation Gift Card Razer Gold TL Combat Arms: Reloaded GC Fifa 20 Fifa Points Xbox Pubg Mobile Lite BC Apex Legends Mobile Syndicate Gold VIP Baloot Diablo Immortal Knights Mobile Cash STEAM OYUNLARI Pasha Fencer Legends of Runeterra Lora Enuygun Legends of Runeterra Lifeafter PUDDING Pay (NetEase Games), Rules Of Survival SCARF Enlisted Gold AdonisKO Aion: Legions of War AkınGaming AltarWar Amazon Gift Cards Arc Games ArdreamPro ArtemisKO Assassin's Creed Serisi Battle of Kings Gold BattleField Battlefield 2042 Blade and Soul - NCoin Blizzard Bombom Kupon Boxing Star Cabal Online Call Of Duty Serisi Combat Arms: the Classic GC CrescentKO Crossfire (Z8 Games) Crunchyroll CypherWAR DreaMYKO Düşyeri TV Paketleri eBay Gift Card Elex Oyunları Epic Games EST Games Eudemons Online TQ Point Far Cry Series FearKO Fifa 19 Fifa 20 Fifa Points PC Fifa 20 Fifa Points PS4 Fifa Oyunları First Myko Fizy Premium Fortnite Battle Royale G2A Gift Card Gaijin Entertainment Game of Sultans GamerArena Gamyun Fıstık Goodgame Studios Guild Wars Guild Wars2 Habbo - Credits Hell Empire Hi-rez Studios HomekoRise HomekoTURK HomeMyKo Imperia Online IMVU Instagram Aylık Video izlenme Kaizen Online Karma Koin Knight Of Empire KnightCraft KnightOfKing KO4EVER KOPK Kumu Coins LegacyKO Lineage II NCoin Lokum Games LoL Taktik Savaşları Looki Oyunları MeetU - Coins Microsoft Mint Card Myko Legend MykoWorld MykoZONE Mynet NCSOFT NetDragon Netmarble Nfinity Games Nimo TV Elmas Top-Up Nintendo Oasis Games OldSchoolKo ONLYMYKO Openbucks Gift Card Path Of Exile (PoE) Coin Pazarı Pirate Storm: Death or Glory Popmundo R2Games RIFT Credit RigorZ Rising Cities RivalStates Premium Rockstar Games RonarkWar Skyrama Snail Games Spotify Spotify Üyelik Talisman Online Teckcard The Elder Scrolls The Great Heist Trion Worlds Tv Plus Premium & Üyelik UniversalKO v2MYKO Webzen WTFast YataganOnline Z8 Games ZeusWar Zoomumba The Lord of the Rings: Rise to War
Üye olmadan hızlı ve güvenli alışveriş yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Hemen sepetinize birkaç ürün ekleyin ve üyeliksiz alışverişin tadını çıkarın!

SMITE İLE TANRILARIN GÜCÜNE ŞAHİT OLUN!

Love*it tarafından yazıldı.




SMITE NEDİR?

Smite, Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen third-person(üçüncü gözden) oynanan Moba(Çok Oyunculu Savaş Arenası) oyunudur. Oyun mitolojiyi konu alır ve oyuncular da tanrıları kontrol etmektedirler. Mitoloji sevenler bu oyuna bayılacaklar. Tanrıların Savaş Alanı SMITE'ta 35 milyondan fazla oyuncuyla beraber kıyasıya bir rekabet ile Tanrılarla oynamanın keyfine varacaksınız. Smite oyununda çok aşina olduğumuz Tanrılardan Zeus, Thor, Loki, Odin, Ares ve Freya’nın yanı sıra 100’den fazla Tanrı ile savaş alanında gücünüzü gösterebilirsiniz. 

100'ün üzerinde eşsiz Tanrı ile SMITE'ta her tür oyun tarzına uygun bir seçenek var. SMITE'ta Tanrılar, beş eşsiz rolden oluşan beş sınıfa ayrılmıştır Bu roller şu şekildedir;



  • SUİKASTÇİ: Suikastçı olarak düşmanlarına patlama hasarı verirken gir ve çık! Suikastçılar, çoğu oyunda da olduğu gibi burda da anlık hasar verip rakibine çok büyük hasarlar veren Tanrılardan oluşmaktadır.
  • MUHAFIZ: Muhafız sınıfı olarak takım arkadaşlarını koru ve kolla! Muhafızlar, rakiplerini kendi dostlarından koruyarak düşmanı engellemeye, dostlarını da korumaya çalışan Tanrılardan oluşur. Fetih modunda çok önemli rolleri vardır.
  • AVCI:  Avcı sınıfı ile güçlü temel saldırılar kullanarak hasar ver! Avcılar, uzun menzilli ve devamlı hasar kaynağı olan Tanrılardan oluşmakta takımın olmazsa olmazlarından biridir oyunda bir taşıyıcı olacaksa genelde bu sınıftan Tanrılar seçerek oyunu taşımaya çalışırlar.
  • BÜYÜCÜ:  Büyücü sınıfının patlayıcı yetenekleri ile rakiplerini ateş altına al! Büyücüler, genelde sonradan güçlenen Tanrılardır ve oyunda zaman geçtikçe güç patlamaları çok fazladır bu yüzden çok fazla tercih edilmektedirler. Oynaması da bir o kadar zevkli Tanrılardan oluşmaktadırlar.
  • SAVAŞÇI: Savaşçı sınıfı olarak takımını zafere ulaştırmak için ön safta yer al! Savaşçılar, en bilindik özellikleriyle yine Smite oyununda da yerini almış durumda; en ön cephede rakip oyuncularla ilk teması sağlayan Tanrılardan oluşurlar ve hasarların çoğunu üstünde tutarak takım arkadaşlarını korumaya yönelik bir sınıftır. Savaşın her daim içinde olmak istiyorsanız bu sınıftan bir Tanrı ile oynamanızı tavsiye ederim.



SMITE NASIL OYNANIR?


Smite oyununu Steam üzerinden ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Dilerseniz oyunun çeşitli paketlerini satın alıp oyuna daha hızlı bir giriş yapabilir ve oyuna çok daha avantajlı başlayabilirsiniz.



Dota2 ve League of Legends oynayanların aşina olduğu bir oyun türü olduğu için daha önce bir MOBA geçmişi olan kullanıcılarımız Smite oyununu fazla zorlanmadan öğreneceklerdir. Oyun başlarken seçim ekranında dilediğiniz bir Tanrıyı seçtikten sonra oynadığınız moda göre haritada ulaşmanız gereken hedefler olacaktır, bu hedeflere rakibinizden daha kısa sürede ulaşarak oyunu kazanmaya çalışmalısınız. Her bir Tanrının kendine has özellikleri ve becerileri bulunmaktadır. Diğer moba türlerinden farklı olarak üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanmakta ve bu yönüyle diğer moba türlerinden apayrı bir oynanış sunmaktadır. Oyundaki ana hedef rakip minyonları ve Tanrıları öldürerek kazandığımız altınlarla mağazadan karakterimizi güçlendirecek eşyalar almak ve rakip takıma karşı daha baskın hale gelerek üslerini yok etmek.


SMITE OYUN MODLARI



Fetih Modu: Bu modda, bir orman bölgesiyle çevrili üç hatlı bir harita bulunur. Üç Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçta, düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 30 dakikadır. Bu modda hedefinizin düşmanınızdan önce üssü yok etmektir. Hangi taraf üssü yok ederse oyununun kazananı o taraf olacaktır.



Arena Modu: Arena oyun modu, amacınızın takım bileti sayılarını sıfıra indirerek düşman oyuncuları ve minyonlarını yenmek olduğu ölümcül bir dövüştür. Ortalama oyun süresi 15 dakika civarındadır. Her takım 500 bilet ile başlar. Bir düşman oyuncuyu öldürünce düşman takımından 5 bilet eksilir. 10 düşman oyuncuyu öldürmek takımınıza bir kuşatma minyonu doğurur. Bir düşman minyonunu öldürünce düşman takımından 1 bilet eksilir. Dost bir minyonun düşman kapılarına ulaşmasına yardım etmek, düşman takımından 15 bilet eksiltir.



Kuşatma Modu: Küçük bir haritada iki koridor bulunan Fetih tipi oyun biçimi. Beş bilet kazanmak için orman kamplarını ve oyuncuları öldür. Bir bilet kazanmak için minyonları öldür. 100 bilete ulaşınca takımın bir kuşatma devi kazanır. Anında bir kuşatma devi kazanmak için merkez orman kampını öldür. Rakip kuleleri, Anka kuşlarını ve Titanını yok et. Diğer harita hedefleri, tarafsız güçlendirme kamplarıdır.



Mızrak Dövüşü Modu: Bu modda, tek hatlı bir harita ve bir yan orman bulunur. Bir Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçtadır. Düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 15 dakikadır. Rakip kuleyi, anka kuşunu ve titanını yok ederek oyunu kazanabilirsiniz.



Taarruz Modu: Bu mod normal fetih moduna benzer ancak tek bir hat vardır ve orman bulunmaz. Amacınız, düşmanlarınızın savunmalarına saldırırken kendi üssünüzü korumaya yardımcı olmaktır.



Çarpışma Modu: Bu modda, küçük bir ormana ve ortada bir kampa sahip çift hatlı bir harita bulunur. İki Anka Kuşu ve bir Titan tarafından korunan üssünüz bir uçta düşmanınızın üssü diğer uçtadır. Ortalama oyun süresi 15 dakikadır.




SMITE Sezon Bileti 2021




SMITE Sezon Bileti 2021 ile tüm yıl boyunca her yeni Tanrı için Özel içeriklere sahip ol.

2021'de yayınlanan her Tanrı için şu inanılmaz içeriklerin hepsi senin olacak:

  • Ses Paketi
  • Sınırlı Yükselmiş Görünüm
  • İlave 1. Kademe Görünüm
  • İfadeler (El Sallama ve Alkış)

Ayrıca sadece Sezon Bileti ile alabileceğin üç kozmetik; Sınırlı Yüce Büyücü Anubis Görünümü, Yüce Büyücü Yükleme Ekranı ve Tiran Unvanı anında sizin olacak.

Özel bir bonus olarak da oyun içi kozmetik veya Savaş Bileti olsun dilediğin gibi harcayabileceğin 1000 Cevher de senin!

(Tanrı Paketi'ne sahip değilsen 8. Sezonun tüm yeni Tanrılarını da açacaksın.)

Sezon Bileti'ni alarak bu oyunun içeriklerinde tasarruf yap. İçerikler oyun içinden indirilebilir.







Yorum Yap

GAMİNG İSTANBUL RİSE ONLİNE WORLD TURNUVASI KAZANANLARI BELLİ OLDU!

GAMİNG İSTANBUL RİSE ONLİNE WORLD TURNUVASI KAZANANLARI BELLİ OLDU!

GAMİNG İSTANBUL RİSE ONLİNE WORLD TURNUVASI KAZANANLARI BELLİ OLDU!İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen, Medya AŞ. ve OGEM tarafından desteklenen Gaming İstanbul 2022’nin ç..

19.09.2022 09:12
0 görüntülenme
KLASGAME RÜZGARI DEVAM EDİYOR!

KLASGAME RÜZGARI DEVAM EDİYOR!

KLASGAME RÜZGARI DEVAM EDİYOR!Temmuz ayı itibari ile başlamış olduğumuz sponsorluk anlaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden eğlenceli ve keyifli içerikler ile izleyicilerle buluşan yayıncıla..

28.08.2022 04:55
0 görüntülenme
VALORANT CHAMPİONS 2022 İSTANBUL BAŞLIYOR!

VALORANT CHAMPİONS 2022 İSTANBUL BAŞLIYOR!

VALORANT CHAMPİONS 2022 İSTANBUL BAŞLIYOR!2022 Yılının en iyi Valorant E-spor takımının belirleneceği tüm Valorant severlerin heyecanla beklediği Champions İstanbul için sayılı günler kaldı! Nefes kes..

24.08.2022 11:27
0 görüntülenme
Dark Passage E-spor Üyeleri KLASGAME’de!

Dark Passage E-spor Üyeleri KLASGAME’de!

Dark Passage Esports Club Üyeleri KLASGAME’de!Türkiye'nin ilk profesyonel e-spor organizasyonlarından olan Dark Passage, ilk olarak 2003 yılında Counter-Strike takımı olarak turnuva organizasyonla..

24.08.2022 04:11
0 görüntülenme
Rise Online World Turnuvası Nefes Kesti!

Rise Online World Turnuvası Nefes Kesti!

Rise Online World Turnuvası Nefes Kesti!Çıkış yaptığı ilk günlerden itibaren birçok MMORPG tutkunu oyuncu tarafından taktir ve beğeni toplamayı başaran Rise Online World oyun içi ve dışı birçok etkinl..

15.08.2022 06:01
0 görüntülenme
Valorant Yeni Koleksiyon: Yağmacı 2.0 Mağazada Yerini Aldı!

Valorant Yeni Koleksiyon: Yağmacı 2.0 Mağazada Yerini Aldı!

Valorant Yeni Koleksiyon: Yağmacı 2.0 Mağazada Yerini Aldı!Temmuz ayı ortalarında sızdırılan Yağmacı 2.0 görüntüleri oyuncularının büyük ilgisini çekmişti fakat Valorant Yönetimi tarafından mağazaya e..

13.08.2022 03:32
0 görüntülenme
FIFA 23 İçin Ön Satış Başladı!

FIFA 23 İçin Ön Satış Başladı!

Electronics Art genel olarak bilinen adı ile (EA) hayranlarının karşısına yeni bir seri ile tekrar çıkacak. Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan bu serinin en yenisi FIFA 23 ile birlikte devam ed..

09.08.2022 15:50
0 görüntülenme
Süper Lig Heyecanı beIN Connect İle Şimdi Klasgame’de!

Süper Lig Heyecanı beIN Connect İle Şimdi Klasgame’de!

beIN Connect şimdi Klasgame’de!Futbol severlerin büyük bir heyecan ile beklediği Süper Lig 2022-2023 sezonu İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşması ile resmen başlamış oldu. Birçok futbol sever maç co..

06.08.2022 06:30
0 görüntülenme
KLASGAME ÇEKİLİŞ SİSTEMİ

KLASGAME ÇEKİLİŞ SİSTEMİ

KLASGAME ÇEKİLİŞ SİSTEMİGeçtiğimiz haftalarda aramıza katılan birbirinden farklı deneyimlerini oyun severler ve izleyicileri ile buluşturan yayıncılarımızı sizlere tanıtmıştık. Yayıncı ve siz değerli ..

02.08.2022 05:51
0 görüntülenme
Rise Online World İstanbul Festivalinde!

Rise Online World İstanbul Festivalinde!

İstanbul Festivali Estanbul E-Sport Arena'da " Rise Online World " rüzgarı esecek!Büyük ödüllü turnuva, süpriz hediyeler ve daha fazlası festival alanında!Biletlerinizi; https://www.biletinial.com..

30.07.2022 03:37
0 görüntülenme
Yukarıya Git
 

Kendi Renk Stilinizi Oluşturun!

  • Ekrana Sığdır
  • Ortala
  • Minimal

Aşağıdaki renk paletinden kendi tarzınızı oluşturun.