Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Ortalama Puan
5.0
Mükemmel (26)
%100
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap

27.05.2019 13:04
Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
YANITI ; https://www.klasgame.com/odeme-yontemleri/paytr-odeme-sistemi/ linkinden kart ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
22.05.2019 19:49
Metin 2 ile ilgili tüm siparişlerimi sizden veriyorum sitenizden o kadar memnun kaldım ki bir kaç. arkadaşım benim yönlendirmem ile sizden alışveriş yapıyor. Senelerdir çizgisini bozmayan disiplinli ve en hızlı şekilde alışveriş yapmaya imkan bulduğum ender sitelerden birisiniz. Gerek fiyat açısından gerekse müşteri temsilcilerinizin samimiyeti ise beni size bağlayan sebeplerden bir tanesi. Ayrıca 7/24 kendime ayrı bir muhattab bulmak bve hiç bir sorun yaşamamam benim için çok önemli. Her konuda memnun ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
21.06.2019 22:16
metin2 müptelası olarak bayılıyorum bu siteye ürünler süper.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
21.06.2019 11:18
Won fiyatları uygunmuş, 3 won sipariş vereceğim ilk defa klasgameden alışveriş yapıyorum arkadaşlarımın önerisi ile geldim, güzel siteye benziyor.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
21.06.2019 05:44
Won siparişim 5 dk. içinde teslim edildi hızlı teslimat için sağolun.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
20.06.2019 23:50
Metin 2 PVP server'ler de Won satışı ne zaman olacak?
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
20.06.2019 08:20
Sancakta 10 Won alınır uygundan pm.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
19.06.2019 22:11
Dodurga da won sipariş verdim bu kadar hızlı teslim edileceğini tahmin etmemiştim , çok sağlam bir site her zaman kullanıyorum.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
19.06.2019 13:14
Won piyasası canlı bir site daima siparişlerim olmuştur, hizmetinizden dolayı teşekkür ederim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
18.06.2019 10:10
kredi kartımla paytr ile kolaylıkla ödeme yapıp bu üründen aldım.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla

METİN2

Ejderha tanrısının nefesi koruma altında olan Shinsoo,Chunjo, Jinno krallıkları  sebebi bilinmeyen bir savaş başladı.Bu muhteşem büyülerin dünyası korumak artık kolay olmayacktı. Metin taşları sadece büyük hasara uğramakla kalmadı , kıtayı ve sakinlerini kaos ve yıkııma sürükledi. Krallar arasında büyük bir savaş çıktı 

Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara,ölüler ise kana susamış mahlukatlara dönüştü.Metin taşları karanlık etkilere karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak  savaş krallığının geleceğini korku,acı ve yıkımadan kurtarmak için gücünü gücünü toplayıp bu savaşa katılmasın.

3 krallık ta toplanan birliklerden Shinsoo - Chunjo - Jinno krallıklarından birini seçerek meceraya atıl.  Bu macereda klasgame karakterini güçlendirmene yardımcı olur Ejder paraları alarak Karakterini güçlendirir.Yang alarak Silah zırh larını güçlendirebilir ve bu devasa savaşta  bağlı olduğun krallığı koruyabilirsin.