Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00
Ortalama Puan
5.0
Mükemmel (26)
%100
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap

27.05.2019 13:04
Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
YANITI ; https://www.klasgame.com/odeme-yontemleri/paytr-odeme-sistemi/ linkinden kart ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
22.05.2019 19:49
Metin 2 ile ilgili tüm siparişlerimi sizden veriyorum sitenizden o kadar memnun kaldım ki bir kaç. arkadaşım benim yönlendirmem ile sizden alışveriş yapıyor. Senelerdir çizgisini bozmayan disiplinli ve en hızlı şekilde alışveriş yapmaya imkan bulduğum ender sitelerden birisiniz. Gerek fiyat açısından gerekse müşteri temsilcilerinizin samimiyeti ise beni size bağlayan sebeplerden bir tanesi. Ayrıca 7/24 kendime ayrı bir muhattab bulmak bve hiç bir sorun yaşamamam benim için çok önemli. Her konuda memnun ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (1) Yanıtla
22.10.2019 20:44
Metin2 Ejder parası fiyatlarınız uygunmuş
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
21.10.2019 15:54
1275 EP aldım hızlı teslimat oldu teşekkürler
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
20.10.2019 06:25
Loncamızdaki bütün arkadaşlarımız Klasgameden alışveriş yapıyor Ejder Parası fiyatlarınız çok uygun .
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
14.10.2019 16:36
beyler steamdan metin2 oynuyorum yang satışı var mı acill
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
14.10.2019 09:38
Rubiniumda oynuyorum won lazım oldukça sorunsuz alıyorum
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
30.09.2019 13:13
metin 2 yang siparişleri olduçka hızlı geliyor
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
14.09.2019 01:32
ATM den masrafsız bakiye yükledim ve ucuz metin2 yang satın aldım
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
14.09.2019 00:24
ucuza metin2 yang satın aldım sistem çok iyi
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla

METİN2

Ejderha tanrısının nefesi koruma altında olan Shinsoo,Chunjo, Jinno krallıkları  sebebi bilinmeyen bir savaş başladı.Bu muhteşem büyülerin dünyası korumak artık kolay olmayacktı. Metin taşları sadece büyük hasara uğramakla kalmadı , kıtayı ve sakinlerini kaos ve yıkııma sürükledi. Krallar arasında büyük bir savaş çıktı 

Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara,ölüler ise kana susamış mahlukatlara dönüştü.Metin taşları karanlık etkilere karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak  savaş krallığının geleceğini korku,acı ve yıkımadan kurtarmak için gücünü gücünü toplayıp bu savaşa katılmasın.

3 krallık ta toplanan birliklerden Shinsoo - Chunjo - Jinno krallıklarından birini seçerek meceraya atıl.  Bu macereda klasgame karakterini güçlendirmene yardımcı olur Ejder paraları alarak Karakterini güçlendirir.Yang alarak Silah zırh larını güçlendirebilir ve bu devasa savaşta  bağlı olduğun krallığı koruyabilirsin.