Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Ortalama Puan
5.0
Mükemmel (29)
%100
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap

27.05.2019 13:04
Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
YANITI ; https://www.klasgame.com/odeme-yontemleri/paytr-odeme-sistemi/ linkinden kart ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
22.05.2019 19:49
Metin 2 ile ilgili tüm siparişlerimi sizden veriyorum sitenizden o kadar memnun kaldım ki bir kaç. arkadaşım benim yönlendirmem ile sizden alışveriş yapıyor. Senelerdir çizgisini bozmayan disiplinli ve en hızlı şekilde alışveriş yapmaya imkan bulduğum ender sitelerden birisiniz. Gerek fiyat açısından gerekse müşteri temsilcilerinizin samimiyeti ise beni size bağlayan sebeplerden bir tanesi. Ayrıca 7/24 kendime ayrı bir muhattab bulmak bve hiç bir sorun yaşamamam benim için çok önemli. Her konuda memnun ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (1) Yanıtla
09.12.2019 02:29
Metin2 EP satılır
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
09.12.2019 02:04
Yeni açılan metin2 adrionaple sunucusunda EP satılır
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
06.12.2019 15:32
ep lazım oldukça işimi görüyorum
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
06.12.2019 15:25
Metin2 yeni açılan sunucu oyunu canlandırdı geri dönüş yapıyoruz Ejder parası aldım biraz hızlı giriş yapmak için :)
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
28.11.2019 23:33
Düzenli olarak alıyorum bi sorun görmedim
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
23.11.2019 12:29
Hemen hemen her serverda satış yapıyorsunuz çok başarılı
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
22.11.2019 15:24
Oyuna laf edenler var ama yıllardır oynanıyor, o kadar PVP açıyorlar demek ki başarılı oyun sadece size hitap etmiyor olabilir.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
16.11.2019 02:11
yeni serverlarda alım satım olması çok güzel
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla

METİN2

Ejderha tanrısının nefesi koruma altında olan Shinsoo,Chunjo, Jinno krallıkları  sebebi bilinmeyen bir savaş başladı.Bu muhteşem büyülerin dünyası korumak artık kolay olmayacktı. Metin taşları sadece büyük hasara uğramakla kalmadı , kıtayı ve sakinlerini kaos ve yıkııma sürükledi. Krallar arasında büyük bir savaş çıktı 

Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara,ölüler ise kana susamış mahlukatlara dönüştü.Metin taşları karanlık etkilere karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak  savaş krallığının geleceğini korku,acı ve yıkımadan kurtarmak için gücünü gücünü toplayıp bu savaşa katılmasın.

3 krallık ta toplanan birliklerden Shinsoo - Chunjo - Jinno krallıklarından birini seçerek meceraya atıl.  Bu macereda klasgame karakterini güçlendirmene yardımcı olur Ejder paraları alarak Karakterini güçlendirir.Yang alarak Silah zırh larını güçlendirebilir ve bu devasa savaşta  bağlı olduğun krallığı koruyabilirsin.