Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00
Ortalama Puan
5.0
Mükemmel (26)
%100
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap

27.05.2019 13:04
Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
YANITI ; https://www.klasgame.com/odeme-yontemleri/paytr-odeme-sistemi/ linkinden kart ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
22.05.2019 19:49
Metin 2 ile ilgili tüm siparişlerimi sizden veriyorum sitenizden o kadar memnun kaldım ki bir kaç. arkadaşım benim yönlendirmem ile sizden alışveriş yapıyor. Senelerdir çizgisini bozmayan disiplinli ve en hızlı şekilde alışveriş yapmaya imkan bulduğum ender sitelerden birisiniz. Gerek fiyat açısından gerekse müşteri temsilcilerinizin samimiyeti ise beni size bağlayan sebeplerden bir tanesi. Ayrıca 7/24 kendime ayrı bir muhattab bulmak bve hiç bir sorun yaşamamam benim için çok önemli. Her konuda memnun ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (1) Yanıtla
07.08.2019 12:23
Uzun zamandır Metin2 Won ve Yang alımınızın açılmasını bekliyordum, bu çok iyi olmuş artık sizinle çalışabileceğim.
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
07.08.2019 06:30
Metin2 won klasgame ile güzel be üstad
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
04.08.2019 10:42
hANGİ serverda yang kasmak mantıklı siz nerde kasıyorsunuz
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
03.08.2019 12:45
yıllardır oynarım oyunu çok zevkli bir oyun tavsiye ederim
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
01.08.2019 02:17
çok güzel güvenilir bir sayfa herkese tavsiye ederim <3
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
31.07.2019 17:29
TİCARETİMİZİN DEVAMLILIĞINI DİLİYORUM
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
30.07.2019 08:04
Won işlemlerimi sürekli buradan yapıyorum şuana kadar sorun olmadı hiç
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla
28.07.2019 23:48
satış sorumlusu ve teslimat yapan arkadasların sabrı ve ilgilsi gayet başarılı net ve kolay bir sisteme sahipsiniz
Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Hayır (0) Yanıtla

METİN2

Ejderha tanrısının nefesi koruma altında olan Shinsoo,Chunjo, Jinno krallıkları  sebebi bilinmeyen bir savaş başladı.Bu muhteşem büyülerin dünyası korumak artık kolay olmayacktı. Metin taşları sadece büyük hasara uğramakla kalmadı , kıtayı ve sakinlerini kaos ve yıkııma sürükledi. Krallar arasında büyük bir savaş çıktı 

Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara,ölüler ise kana susamış mahlukatlara dönüştü.Metin taşları karanlık etkilere karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak  savaş krallığının geleceğini korku,acı ve yıkımadan kurtarmak için gücünü gücünü toplayıp bu savaşa katılmasın.

3 krallık ta toplanan birliklerden Shinsoo - Chunjo - Jinno krallıklarından birini seçerek meceraya atıl.  Bu macereda klasgame karakterini güçlendirmene yardımcı olur Ejder paraları alarak Karakterini güçlendirir.Yang alarak Silah zırh larını güçlendirebilir ve bu devasa savaşta  bağlı olduğun krallığı koruyabilirsin.