Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

Kullanıcı/Üye, işbu “Klasgame Kullanıcı Sözleşme'si”ni Web Sitesinin bulunduğu dijital ortamda elektronik olarak onay vermesi ile kabul ettiğini, söz konusu onay ile birlikte üyelik işleminin tamamlandığını ve işbu Sözleşme’nin yürürlüğe girdiğini, Sözleşme hükümlerinin tamamını okuduğunu, anladığını, onayladığını ve Web Sitesin’de yer alan “Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Prosedürü, Aydınlatma Metni ve Çerez Politikası” işbu Sözleşme’nin ayrılmaz bir parçası ve eki olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

Kişisel Veri: Web Sitesi’ne üye olmak amacıyla, Kullanıcı/Üye’nin kendi rızasıyla dijital ortamda KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’ne sağladığı ad, soyad, e-posta adresi, yaş ve cinsiyet bilgileri ile Web Sitesi’ne sosyal medya hesaplarıyla bağlanması durumunda, Kullanıcı/Üye’nin o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler de dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla Kullanıcı/Üye’yi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde belirlenen her türlü kişisel bilgiyi;

Kişisel Verilerin İşlenmesi: Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi;

Kullanıcı/Üye: KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından talep edilen bilgileri kendi rızasıyla eksiksiz sağlayarak ve işbu Sözleşme’yi kabul ederek Web Sitesi’ne üye olan, kendi belirleyeceği kullanıcı adı ve şifre ile Web Sitesi’ne giriş yapabilen, işbu Sözleşme’nin tarafı olan kullanıcı, oyuncu da dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm kişi/kişileri ifade etmektedir.

Sözleşme: KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ Kullanıcı Sözleşmesi

Web Sitesi: www.klasgame.com

1. GENEL

www.klasgame.com tarafından Kullanıcı/Üye ve ziyaretçilere sunulan her nevi oyun, içerik, materyal, doküman, bilgi, grafik, tasarım, ürün, oyun içi hesaplar, oyun içi ürünler, erişim bilgileri, linkler, e-mail hizmetleri, yazılım, güncelleme ve diğer benzer servisler Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku, Marka Hukuku, Patent Hukuku ve diğer ilgili yasalar ile korunmakta olup bu maddede sayılan maddi ve gayrı maddi her nevi unsurların, varlıkların tamamı bizatihi ve münhasıran KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin mülkiyetindedir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ bu varlıkların üzerinde her nevi tasarruf hakkına haizdir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin Web Sitesi veya diğer kanallarla sunduğu her nevi ürün ve/veya hizmetleri toplu halde ve bireysel bazda kısmen veya tamamen geçici veya kalıcı bir şekilde durdurma, değiştirme veya sürdürmeme hakkı bulunmaktadır. Böyle bir durumda Kullanıcı/Üyelerin KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’ne karşı herhangi bir talep ve/veya her ne ad altında olursa bir tazminat talep hakkı bulunmayacaktır. Kullanıcı/Üye veya Web Sitesi ziyaretçileri KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin tek başına mülkiyetinde olduğunu bilir ve kabul ederler. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan ürünlerin ve/veya bunlarla doğrudan veya dolaylı bağlantılı diğer her nevi servis hizmetlerini kullanan, bunlardan istifade eden veya bunlara erişmeye çalışanlar kişisel her nevi girişim ve sorumluluklarının işbu bildirim ile farkında sayılacaklardır. Kullanıcı/Üye ve/veya Web Sitesi ziyaretçilerinin bu Sözleşme’nin yanı sıra KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ gizlilik ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kişisel verilerin korunmasına ilişkin ilkelerini de kabul ettiklerini beyan ederler. Üye, Web Sitesi’ne kayıt için vermiş olduğu bütün kişisel bilgileri kendi rızasıyla KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’ne sağladığını, KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından Kişisel Verilerin İşlenmesini kabul ettiğini ve böylece mezkur kişiler KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ hizmetlerinden istifade ettikleri sırada ilgili yasalara uymayı taahhüt eder; bu noktada yasalara aykırı tüm eylem ve işlemlerinden sadece kendilerinin sorumlu olacağını taahhüt eder; anılan sebeplerle hiçbir surette KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ‘ne rücu etme haklarının bulunmayacağını kabul ederler. Üye, oluşturduğu kullanıcı adı ve şifresini üçüncü kişiler ile paylaşmayacağını; kullanıcı adı ve şifrenin seçimi, gizliliği ve korunmasının tamamı ile kendi sorumluluğunda olduğunu; KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin kullanıcı adı ve şifre kullanımından doğacak problemlerden kesinlikle sorumlu olmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Üye, kendisi hakkında vermiş olduğu kişisel bilgiler ile Web Sitesi’ne giriş ve bağlantı ile kullanım kayıt ve bilgilerinin, bunlara ait verilerin KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından saklanmasını, depolanmasını, yedeklenmesini, silinmesini, kayıt altına alınmasını, kontrol edilmesini; işbu Sözleşme ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Prosedürü, Aydınlatma Metni ve Çerez Politikası çerçevesinde Kişisel Verilerin İşlenmesi’ni kabul eder. Aynı şekilde Üye, kendisine ait iletişim bilgileri ve sair verilerin KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ ve/veya bağlantılı kurum, kuruluş ve kişiler tarafından başkaca hizmet veya çalışmalar veya ticari amaçlı faaliyetler için tekrar izin almaksızın veya kendisine bildirim yapılmaksızın kullanılabileceğini ve bunun için KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ veya kullanımı gerçekleştirecek kişilerden herhangi bir hak, alacak, bedel ve sair maddi, manevi hiçbir talepte bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ, işbu Sözleşme ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Prosedürü, Aydınlatma Metni ve Çerez Politikası çerçevesinde Üye’ye ait her türlü bilgi ve kayıtları resmi makamlarla paylaşabilir, kendisi kayıt altına alabilir, kontrol edebilir, yedekleyebilir, saklayabilir ve sair şekillerde İşleyebilir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmetlerin işbu kullanım şartlarına aykırı kullanılması halinde KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ Kullanıcı/Üye’nin veya Web Sitesi ziyaretçilerinin bu hizmetlere erişimini Web Sitesi üzerinden geçici veya kalıcı olarak sonlandırma hakkına haizdir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin bu şekilde bir tasarrufta bulunması halinde Kullanıcı/Üye’nin herhangi bir itiraz hakkı bulunmamaktadır. Böyle bir durumda KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ üzerinden sunulan her nevi hizmet sırasında Kullanıcı/Üye’nin zilyetliğine giren lisanslar dahil her nevi materyalin Kullanıcı/Üyetarafından imha edilmesi yükümlülüğü Kullanıcı/Üye’ye aittir. Kullanıcı/Üye KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ hizmetlerinden yararlanmaları amacıyla kendilerine verilen şifreleri, kullanıcı isimlerini veya herhangi bir başka hakkı diğer kişilere devredemez; kullandıramaz, bunları ivazlı veya ivazsız ticarete konu edemez; aksi yöndeki eylem ve/veya işlemlerinin sonuçları ile ilgili olarak KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ aleyhine herhangi bir talepte bulunamaz. Kullanıcı/Üye KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmet veya ürünler dahilinde oluşturulan her nevi unsur ve varlığın ticari yahut maddi bir değerinin bulunmadığını bilir ve kabul ederler.

2. ŞARTLAR

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ veya KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin sahibi olduğu elektronik veya fiziksel ortamlar yahut platform veya kanallar üzerinden edinilen her nevi uygulama veya kod yahut diğer veriler Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku ve ilgili yasalar ile uluslararası sözleşmeler kapsamında ve burada anılan kullanım koşullarına tabi olarak kullanılacaktır.

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmetlerden istifade edilmesi amacıyla Kullanıcı/Üye’nin ilgili kanalın veya platformun lüzumlu kıldığı teknik veya fiziksel gerekliliklere, gerekli bağlantı alt yapı ve diğer donanıma sahip olması gerekir. Söz konusu gerekliliğin temini Kullanıcı/Üye’nin yükümlülüğündedir. Bu hususta KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Internet bağlantısı ile ilgili olarak servis sağlayıcılardan, altyapıdan veya Kullanıcı/Üye’den kaynaklanan her nevi aksaklık sadece Kullanıcı/Üye’nin sorumluluğundadır. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmetlerden yararlanılması halinde hizmetten yararlanma, zamanı ve sıklığı KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından mevcut kullanıcı sayısı, süresi ve diğer verilere göre tayin edilecektir. Kullanıcı/Üye’nin KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ hizmetlerinden yararlanırken kullandıkları hesaplarının güvenliğinin temini için KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından mümkün olan en yüksek teknolojik ve/veya durumun icap ettirdiği yahut KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından uygun bulunan tedbirlerden istifade edilecektir. Kullanıcı/Üye’nın KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ nezdinde varsa hesaplarının veya sunulan hizmetin kullandırıldığı platform veya kanalların güvenliğini sağlama mükellefiyetlerinden ilk derecede ve doğrudan sorumlu oldukları; aksi şekilde ortaya çıkan hesap güvenliği problemlerinde KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’e karşı herhangi bir talep hakkı bulunmayacağı tarafların ortak kabulü ve iradesidir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan her nevi hizmet veya ürün ve bunlarla bağlantılı hizmetlerin sunulması sırasında ortaya çıkabilecek teknik sebeplerin etkisi ile Kullanıcı/Üye’nin KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ nezdinde veya 3. Kişiler yahut kurumlar üzerindeki hesaplarının ve/veya bu hesaplardaki herhangi bir unsurun geçici veya kalıcı şekilde kaybolması yahut kullanılmaz duruma gelmesi halinde söz konusu durum ve sonuçtan KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ sorumlu tutulamaz. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından tüketiciye, tüketici tarafından bu site üzerinden yapılan satın almalar neticesinde, tüketici lehine hiçbir şekilde kazanılmış hak vasfı arz etmeyecek şekilde, tek taraflı, ihtiyari ve dönemsel olarak, ek bir ücret ödenmeksizin ve bu sitede sunulan hizmetler kapsamında kullanmak üzere verilen bonusların azami kullanım süresi teslim anından itibaren 3 aydır. Tüketici mezkur bonusları, bunların kendisine teslim ediliş (e-mail ile veya ilgili Kullanıcı/Üye hesaplarına her türlü elektronik transfer yöntemleri dahil olmak üzere) tarihinden itibaren azami 3 aylık süre içerisinde kullanabilir. Bu süre içerisinde kullanılmayan bonuslar süre sonunda sistemsel olarak iptal edilecek olup bu süreden sonra ilgili tüketici aynı bonusların kullandırılmasına dair bir talep hakkınız haiz değildir.

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmetlerden istifade edildiği sırada; reklam, haksız rekabet, terör, cumhuriyet, devlet, din, ırkçılık, uyuşturucu, politikacılar ya da diğer tüzel hakkında yazışmalar, pornografik içerik, argo kelimelerin kullanımı veya diğer oyuncuları tacize yönelik davranışlar içeren yahut Atatürk’ün manevi hatırasına hakaret teşkil eden kullanımlar dahil olmak fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere mer’i mevzuat kapsamında suç teşkil eden başkaca her türlü işlem, eylem ve tasarruflar yasak ve işbu Sözleşme kurallarına aykırıdır. Bu nevi kullanım durumlarında Kullanıcı/Üye KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından geçici veya kalıcı bir süre ile hizmetlere erişimden, istifadeden mahrum bırakılabilir ve varsa bu neviden Kullanıcı/Üye’nin yarattığı ilgili içerikleri, materyalleri, verileri ve diğer unsurları KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından talep halinde resmi makam ve merciler ile paylaşılabilir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ söz konusu yasalara aykırı içeriklerin ilgili hesaplardan, Kullanıcı/Üye varlıklarından veya bununla bağlantılı erişilebilir ortamlardan veya site içeriklerinden çıkarılması için ancak teknik imkanlarının elverdiği ölçüde sorumlu olup bu yöndeki uygulamalarından dolayı ilgili hesap sahibine karşı sorumsuzdur. Aynı sebeplerle Kullanıcı/Üye bilgileri savcılık makamları ve emniyet birimleri dahil olmak fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere resmi ve idari mercilerle usulüne uygun başvurulara istinaden paylaşılabilir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ ile Kullanıcı/Üye arasında KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan hizmetlerin kullanımı ile ilgili olarak husule gelen uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul mahkemeleri ve İstanbul icra daireleri yetkilidir.

Veri Paylaşımı Kullanıcı/Üye, işbu Sözleşme’yi ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Prosedürü, Aydınlatma Metni ve Çerez Politikası’nı kabul etmekle, kendi rızasıyla paylaşmış olduğu kişisel verilerin, tarafına çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve şahsına özel reklam, satış, pazarlama, anket, rezervasyon ayrıcalığı ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi, yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi kullanımınızı kişiselleştirmek, Web Sitesi’ne nereden bağlandığınız, web sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi Web Sitesi’ni nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; Web Sitesi’ni nasıl kullandığınızı belirlemek amacıyla toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, aktarımına izin vermiş olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Söz konusu kişisel verilerin, aynı amaçlara yönelik olarak; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı tüm iştiraklerimiz/bağlı ortaklıklarımız, hakim şirketimiz ve onun doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı tüm iştirakleri ve bağlı ortaklıkları ile bizimle iş ilişkisi içinde olan veya proje ortağı olan, veri koruması ve güvenliği konusunda hukuken ve teknik olarak KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ ile aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle paylaşılacaktır.

Kullanıcı/Üye, kendi rızasıyla paylaştığı verilerinin, çeşitli avantajların ve yeni ürünler/hizmetlerin sağlanıp sunulabilmesi ve özel reklam, satış, pazarlama, anket, promosyonlar, kampanyalar ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla kullanılmasına ve işlenebilmesine rıza gösterdiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Web Sitesi, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği Kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, Web Sitesi müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Kullanıcı/Üye sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Kullanıcı/Üye ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Kullanıcı/Üye değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen Kullanıcı/Üye’ye ait kredi kartı bilgileri, Web Sitesi’nden alışveriş yapan Kullanıcı/Üye’nin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Web Sitesi veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Web Sitesi ara yüzü üzerinden Kullanıcı/Üye banka ve bilgisayarı arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Sitemizde yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ’ne aittir.

Kullanıcı/Üye’ye ait tüm kredi kartı ve Kişisel Veriler, internet güvenlik standardı olan SSL Secure sistemi ile şifrelenmiştir. Bu şekilde, internet üzerindeki dolaşımlar sırasında herhangi bir şekilde bu bilgiler istenilmeyen kişi veya kurumlar tarafından ele geçirilmesi önlenmiştir.

3. TÜKETİCİ BİLGİLENDİRME NOTU

Kullanıcıların/üyelerin, bu web sitesinden satın aldıkları ürün ve hizmetler tüketici/kullanıcıya anında teslim edilen mallar kapsamında olup bu tür satışların Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Mevzuat ve bu konuda geçerli uluslararası sözleşmeler kapsamında düzenlenen satıştan cayma hakkı ve bu hakkın kullanımına ilişkin hükümlere tabi değildir. Buna göre kullanıcıların bu site üzerinden yaptığı alışverişlere konu ürün ve hizmetler kullanıcıya teslim edilmekle tüketilmiş sayılır ve iade yahut değiştirme talebine konu edilemez. Kullanıcı/tüketiciler bu hususu kabul, beyan ve taahhüt eder.

www.klasgame.com sitesinden kullanıcı/tüketiciler tarafından alınan her türlü ürün veya hizmetin anında ifa edilen edim niteliğinden olmasından ötürü bu ürün veya hizmetlerin kullanımı ve fayda elde edilmesinde kullanıcı/tüketici hatalarından kaynaklanan etkilerden ve zararlardan KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ sorumlu değildir. KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan her türlü hizmet ve ürünün yukarıda anılan vasıflarından ötürü kullanımından ve başarımından doğan risklerin tümü kullanıcıya/tüketiciye aittir. Mesafeli Sözleşme niteliğindeki bu site içindeki işlem ve sözleşmeler ilgili mevzuata göre, elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen mallara ilişkin sözleşmeler cayma hakkı ve kullanımına ilişkin hükümlere tabi değildir. Bu nedenle KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından hiçbir koşul altında ücret iadesi veya değiştirme yapılmamaktadır. Kullanıcılar işbu sitenin sunduğu ürün ve hizmetlerle ilgili olarak beyan edilen bu durumu bilir

3. Şahıs veya Platformlarda yaşanan sorunlar nedenlerle teslimatın yapılamaması veya gecikmesinden Klasgame sorumlu tutulamaz.

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından sunulan . KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ hizmetleri ve bununla bağlantılı her türlü hizmet kapsamında kullanıcıların kullanım ve katılım koşulların aykırılık niteliğinde değerlendirilecek her hangi bir ihlal veya eyleminin tespit edilmesi durumunda ilgili hizmetin doğrudan veya dolayı sağladığı her türlü hak ve kullanım olanağını, telif hakları sahibinin de muvafakati ile kullanıcının sistem içerisindeki hesabı geçici veya kalıcı bir süre boyunca dondurulacaktır. Bu durumda kullanıcı sisteme, sunulan hizmete, bu hizmetle bağlantılı her türlü elektronik platforma ve benzeri ortama tekrar girmeyeceğini ve eğer o ana kadar varsa yapmış olduğu ödemelerin iadesini talep etmeyeceğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından tüketiciye, tüketici tarafından bu site üzerinden yapılan satın almalar neticesinde, tüketici lehine hiçbir şekilde kazanılmış hak vasfı arz etmeyecek şekilde, tek taraflı, ihtiyari ve dönemsel olarak, ek bir ücret ödenmeksizin ve bu sitede sunulan hizmetler kapsamında kullanmak üzere verilen bonusların azami kullanım süresi teslim anından itibaren 3 aydır. Tüketici mezkur bonusları, bunların kendisine teslim ediliş (e-mail ile veya ilgili kullanıcı hesaplarına her türlü elektronik transfer yöntemleri dahil olmak üzere) tarihinden itibaren azami 3 aylık süre içerisinde kullanabilir. Bu süre içerisinde kullanılmayan bonuslar süre sonunda sistemsel olarak iptal edilecek olup bu süreden sonra ilgili tüketici aynı bonusların kullandırılmasına dair bir talep hakkınız haiz değildir.

KLAS DIGITAL TEKNOLOJI HİZMETLERİ LIMITED ŞİRKETİ tarafından tüketici bazında talep edilmeyen faturalar toplu olarak faturalaştırılmaktadır. Tüketicimiz tarafından talep edilmesi halinde , tüketicimiz tarafından bu site üzerinden yapılan ve talep edilen satın alma işlemi için oluşturulacak fatura talep eden tüketicimize e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde temin edilecektir.


4. İADE PROSEDÜRÜ

Siparişe konu olan ürünün çeşitli sebeplerle tedarik edilememesi veya hakem heyeti kararları ile Kullanıcı'ya bedel iadesine karar verilen durumlarda, ödeme seçeneklerine ilişkin iade prosedürü aşağıda belirtilmiştir:

a) Kredi Kartı ile Ödeme Seçeneklerinde İade Prosedürü;

Alışveriş kredi kartı ile taksitli olarak yapılmışsa tutar kaç taksit ile ödendiyse Banka Kullanıcı'ya geri ödemesini taksitle yapmaktadır.

Klasgame bankaya iade tutarının tamamını tek seferde ödedikten sonra, Banka poslarından yapılan taksitli harcamaların Kullanıcı'nın kredi kartına iadesi durumunda, konuya müdahil tarafların mağdur duruma düşmemesi için talep edilen iade tutarları, yine taksitli olarak hamil taraf hesaplarına Banka tarafından aktarılır. Kullanıcı'nın satış iptaline kadar ödemiş olduğu taksit tutarları, eğer iade tarihi ile kartın hesap kesim tarihleri çakışmazsa her ay karta 1 (bir) iade yansıyacak ve Kullanıcı iade öncesinde ödemiş olduğu taksitleri satışın taksitleri bittikten sonra, iade öncesinde ödemiş olduğu taksitleri sayısı kadar ay daha alacak ve mevcut borçlarından düşmüş olacaktır.

Kart ile alınmış mal ve hizmetin iadesi durumunda Klasgame, Banka ile yapmış olduğu sözleşme gereği Kullanıcı'ya nakit para ile ödeme yapamaz.

Klasgame, bir iade işlemi söz konusu olduğunda ilgili ödemenin iadesini yapacak olup, Klasgame ilgili tutarı Banka'ya nakden veya mahsuben ödemekle yükümlü olduğundan yukarıda anlatmış olduğumuz prosedür gereğince Kullanıcı'ya nakit olarak ödeme yapılamamaktadır. Kredi kartına iade, Klasgame'in Banka'ya bedeli tek seferde ödemesinden sonra, Banka tarafından yukarıdaki prosedür gereğince yapılacaktır.


b) Havale/EFT Seçeneklerinde İade Prosedürü;

İade, Kullanıcı'dan banka hesap bilgileri istenerek, Kullanıcı'nın ödeme göndermiş olduğu banka hesabına havale/EFT şeklinde yapılacaktır.

Klasgame bankaya ürün bedelinin tamamını tek seferde geri öder.

Havale/EFT yoluyla alınmış mal ve hizmetin iadesi durumunda Klasgame, Banka ile yapmış olduğu sözleşme gereği Kullanıcı'ya nakit para ile ödeme yapamaz.

Klasgame, bir iade işlemi söz konusu olduğunda ilgili ödemenin iadesini yapacak olup, Klasgame ilgili tutarı Bankaya nakden veya mahsuben ödemekle yükümlü olduğundan yukarıda anlatmış olduğumuz prosedür gereğince Kullanıcı'ya nakit olarak ödeme yapılamamaktadır.



Additional Terms and Conditions; EULAs

When you use G2A Pay services provided by G2A.COM Limited (hereinafter referred to as the "G2A Pay services provider") to make a purchase on our website, responsibility over your purchase will first be transferred to G2A.COM Limited before it is delivered to you. G2A.COM is becoming Merchant of Record over your purchase. G2A Pay services provider assumes primary responsibility, with our assistance, for payment and payment related customer support. The terms between G2A Pay services provider and customers who utilize services of G2A Pay are governed by separate agreements which can be found under the link https://pay.g2a.com/terms-and-conditions and are not subject to the Terms on this website.
In order to proceed the payment transaction, you temporary entrusts the G2A.COM with subject of the transaction, and G2A.COM takes responsibility for the product and for the transaction processing.
With respect to customers making purchases through G2A Pay services provider checkout, (i) the Privacy Policy of G2A Pay services provider shall apply to all payments and should be reviewed before making any purchase, and (ii) the G2A Pay services provider Refund Policy shall apply to all payments unless notice is expressly provided by the relevant supplier to buyers in advance. In addition the purchase of certain products may also require shoppers to agree to one or more End-User License Agreements (or "EULAs") that may include additional terms set by the product supplier rather than by Us or G2A Pay services provider. You will be bound by any EULA that you agree to.
You are responsible for any fees, taxes or other costs associated with the purchase and delivery of your items resulting from charges imposed by your relationship with payment services providers or the duties and taxes imposed by your local customs officials or other regulatory body.

For customer service inquiries or disputes, You may contact us by email at destek@klasgame.com
Questions related to payments made through G2A Pay services provider payment should be addressed to support@g2a.com
Where possible, we will work with you and/or any user selling on our website, to resolve any disputes arising from your purchase.