Rise Online World Goldbar şimdi Klasgame stoklarında!


Yükleniyor...

Rise Online World MMORPG Oyunlar PUBG Mobile UC Knight Online Bigpoint Metin2 Valorant Points (VP) League Of Legends Steam Free Fire Diamonds KO-MyKO Razer Gold Albion Online - Silver Zula Altın Euro Knight Online Tinder Fortnite V-Papel TeamSpeak Combat Arms Netflix Exxen Xbox Live BluTV Üyelik GameForge Fetih Altın Çağ PlayStation Gift Cards Aeria Games Google Play Spotify S Sport Üyelik Gmrgame REVOLUTION Super SUS Golden Star Joygame Oyunları Metin2 PvP Serverlar Legend Online Pointblank Blizzard Oyunları Instagram Asistanı - Insta Space Webzen Wcoin Amazon Hediye Kartı Türkiye (TR) PlayStation Gift Card Razer Gold TL Combat Arms: Reloaded GC Fifa 20 Fifa Points Xbox Pubg Mobile Lite BC Apex Legends Mobile Syndicate Gold VIP Baloot Diablo Immortal Eternal Orbs Knights Mobile Cash STEAM OYUNLARI Pasha Fencer Legends of Runeterra Lora Enuygun Legends of Runeterra Lifeafter PUDDING Pay (NetEase Games), Rules Of Survival SCARF Enlisted Gold AdonisKO Aion: Legions of War AkınGaming AltarWar Amazon Gift Cards Arc Games ArdreamPro ArtemisKO Assassin's Creed Serisi Battle of Kings Gold BattleField Battlefield 2042 Blade and Soul - NCoin Blizzard Bombom Kupon Boxing Star Cabal Online Call Of Duty Serisi Combat Arms: the Classic GC CrescentKO Crossfire (Z8 Games) Crunchyroll CypherWAR DreaMYKO Düşyeri TV Paketleri eBay Gift Card Elex Oyunları Epic Games EST Games Eudemons Online TQ Point Far Cry Series FearKO Fifa 19 Fifa 20 Fifa Points PC Fifa 20 Fifa Points PS4 First Myko Fizy Premium Fortnite Battle Royale G2A Gift Card Gaijin Entertainment Game of Sultans GamerArena Gamyun Fıstık Goodgame Studios Guild Wars Guild Wars2 Habbo - Credits Hell Empire Hi-rez Studios HomekoRise HomekoTURK HomeMyKo Imperia Online IMVU Instagram Aylık Video izlenme Kaizen Online Karma Koin Knight Of Empire KnightCraft KnightOfKing KO4EVER KOPK Kumu Coins LegacyKO Lineage II NCoin Lokum Games LoL Taktik Savaşları Looki Oyunları MeetU - Coins Microsoft Mint Card Myko Legend MykoWorld MykoZONE Mynet NCSOFT NetDragon Netmarble Nfinity Games Nimo TV Elmas Top-Up Nintendo Oasis Games OldSchoolKo ONLYMYKO Openbucks Gift Card Path Of Exile (PoE) Coin Pazarı Pirate Storm: Death or Glory Popmundo R2Games RIFT Credit RigorZ Rising Cities RivalStates Premium Rockstar Games RonarkWar Skyrama Snail Games Spotify Spotify Üyelik Talisman Online Teckcard The Elder Scrolls The Great Heist Trion Worlds Tv Plus Premium & Üyelik UniversalKO v2MYKO Webzen WTFast YataganOnline Z8 Games ZeusWar Zoomumba The Lord of the Rings: Rise to War
Üye olmadan hızlı ve güvenli alışveriş yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Hemen sepetinize birkaç ürün ekleyin ve üyeliksiz alışverişin tadını çıkarın!
Kişisel Verilerin Korunmasi ve İşlenme Politikası

Epinsepeti Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi (“Klasgame.” veya “Şirket”) veri sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem vermektedir. İşbu Aydınlatma Metni ile, kişisel verileriniz hakkında, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”), Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ ve sair mevzuatlara göre sizleri bilgilendirmek isteriz.

Klasgame kişisel verileri işlerken aşağıdaki ilkeleri benimsemiştir.

Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.

Doğru ve gerektiğinde güncel olma.

Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.

İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.

İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.

Veri sorumlusunun kimliği

Şirket Unvanı                        : Epinsepeti Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi

Mersis No                             : 0564093226800001

İletişim Adresi                     : Üniversite Mahallesi Sarıgül Sokak No:35/2 İç Kapı No:3 Avcılar/İstanbul

Telefon No                            : 08503046554

E-Posta adresi                      : info@klasgame.com

Kep adresi                            :epinsepetiteknoloji@hs01.kep.tr

 

İşlenen kişisel verileriniz 

Kişisel Veri Kategorisi
Kişisel Veri
Kimlik
Ad Soyad, Anne adı, Baba Adı, Cinsiyet,  İmza, TC Kimlik No, Unvan, Vergi Kimlik No, Vergi Dairesi, Doğum Tarihi, Doğum Yeri, Nüfus cüzdanı seri sıra no, Nüfusa kayıtlı olduğu yer, ID
İletişim
İletişim Adresi, Telefon No, E-Posta Adresi, Mesaj
Finans
Banka Hesap Bilgileri, IBAN No, Müşteri No, Tutar/ Ücret Bilgisi
Görsel ve İşitsel Kayıtlar
Fotoğraf, Görsel Kayıtlar, İşitsel Kayıtlar
Hukuki İşlem
Dava Dosyasındaki Bilgiler, Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler
İşlem Güvenliği
Şifre Ve Parola Bilgileri, İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri, IP Adres Bilgileri
Müşteri İşlem
Sipariş Bilgisi, Fatura Bilgileri,

 

Özel Nitelikli Kişisel Veri Kategorisi
Özel Nitelikli Kişisel Veri
Sağlık Bilgileri
Kan Grubu Bilgisi,

 

Kişisel veri toplamanın yöntemi 

Kişisel verileriniz KVKK gereğince aşağıda sayılan kanallar vasıtasıyla otomatik ya da otomatik olmayan yollarla mevzuata uygun olarak toplamaktadır. Bu kapsamda kişisel verileriniz;

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebebi

Kişisel verileriniz sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla aşağıda yer alan amaçlar ve hukuki sebepler kapsamında elde edilmekte ve işlenmektedir.

 

 

Kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği

İşlenen kişisel verileriniz yukarıdaki amaçlar ve KVKK madde 8 ve 9’da yer alan şartlara göre; kanunen açık rıza alınması gereken hallerde açık rıza alınarak ve kanun ile belirlenmiş̧ koşullar çerçevesinde zorunlu olduğu durumlarda ve zorunlu olduğu kadarıyla;

İlgili kişinin 11 inci maddede sayılan diğer hakları

Değerli müşterimiz, KVKK ’nın 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

KVKK ‘nın 11. Maddesindeki haklarınız ile ilgili taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ’e göre Üniversite Mahallesi Sarıgül Sokak No:35/2 İç Kapı No:3 Avcılar/İstanbul adresine yazili olarak veya üyeliginizin teyit edildigi elektronik posta üzerinden kvkk@klasgame.com e-posta adresine iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

 

Yukarıda yer alan Kullanıcı Aydınlatma Metnini okudum ve anladım. Bu Metinde yer alan kişisel verilerimde bir değişiklik meydana gelmesi halinde bu durumu derhal klasgame bildireceğimi taahhüt ederim. 

 




Yukarıya Git
 

Kendi Renk Stilinizi Oluşturun!

  • Ekrana Sığdır
  • Ortala
  • Minimal

Aşağıdaki renk paletinden kendi tarzınızı oluşturun.