Rise Online World MMORPG Oyunlar Pubg Mobile UC Knight Online Bigpoint Metin2 Valorant Points (VP) Knight Unity League Of Legends Steam Free Fire Diamonds Razer Gold Albion Online - Silver Zula Altın Tinder Fortnite V-Papel Combat Arms Netflix Exxen Xbox Live BluTV Üyelik GameForge Fetih Altın Çağ PlayStation Gift Cards Aeria Games Google Play Spotify Diablo 4 Xbox Live Bakiye S Sport Üyelik Gmrgame Revolution Super SUS Golden Star Joygame Oyunları Metin2 PvP Serverlar Legend Online Pointblank Blizzard Oyunları Webzen Wcoin Amazon Hediye Kartı Türkiye (TR) PlayStation Gift Card Razer Gold TL Combat Arms: Reloaded GC Fifa 20 Fifa Points Xbox Pubg Mobile Lite BC Apex Legends Mobile Syndicate Gold VIP Baloot Diablo Immortal Eternal Orbs Pasha Fencer Elmas Legends of Runeterra Lora Enuygun Legends of Runeterra PUDDING Pay (NetEase Games), Rules Of Survival SCARF TOD Enlisted Gold Aion: Legions of War AkınGaming Amazon Gift Cards Apex Legends Arc Games Assassin's Creed Serisi Battle of Kings Gold BattleField Battlefield 2042 Blade and Soul - NCoin Blizzard Bombom Kupon Boxing Star Cabal Online Call Of Duty Serisi Combat Arms: the Classic GC Crossfire (Z8 Games) Crunchyroll CypherWAR Dead by Daylight Mobile Diablo 4 Oyuncu Pazarı Düşyeri TV Paketleri eBay Gift Card Elex Oyunları Epic Games EST Games Eudemons Online TQ Point Far Cry Series Fifa 19 Fifa 20 Fifa Points PC Fifa 20 Fifa Points PS4 Fizy Premium Fortnite Battle Royale G2A Gift Card Gaijin Entertainment Game of Sultans Gamyun Fıstık V2 Guild Wars Guild Wars 2 Gem Card Habbo - Credits Hi-rez Studios Honor Of Kings Imperia Online IMVU Karma Koin KOPK Kumu Coins LegacyKO Lineage II NCoin Lokum Games LoL Teamfight Tactics MeetU - Coins Microsoft Mint Card MykoZONE Mynet NCSOFT NetDragon Netmarble Nfinity Games Nimo TV Elmas Top-Up Nintendo Oasis Games OldSchoolKo Openbucks Gift Card Path Of Exile (PoE) Coin Pazarı Pirate Storm: Death or Glory PK XD PlayMYKO Popmundo R2Games RigorZ Rising Cities Rockstar Games Skyrama Snail Games Spotify The Elder Scrolls The Great Heist Total Battle Total Battle Oyuncu Pazarı Tv Plus Premium & Üyelik Webzen World War 3 WTFast Z8 Games Zoomumba The Lord of the Rings: Rise to War
Kişisel Verilerin Korunmasi ve İşlenme Politikası

PİNARA TECHNOLOGY LTD Anonim Şirketi (“Klasgame.” veya “Şirket”) veri sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem vermektedir. İşbu Aydınlatma Metni ile, kişisel verileriniz hakkında, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”), Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ ve sair mevzuatlara göre sizleri bilgilendirmek isteriz.

Klasgame kişisel verileri işlerken aşağıdaki ilkeleri benimsemiştir.

Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.

Doğru ve gerektiğinde güncel olma.

Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.

İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.

İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.

Veri sorumlusunun kimliği

Şirket Unvanı                        : PİNARA TECHNOLOGY LTD Anonim Şirketi

SLBT No                                : 1505

İletişim Adresi                     : Serbest Liman ve Bölgesi Pk: 1443 Gazimagusa/KKTC

Telefon No                            : 08503046554

E-Posta adresi                      : info@klasgame.com

 

İşlenen kişisel verileriniz 

Kişisel Veri Kategorisi
Kişisel Veri
Kimlik
Ad Soyad, Anne adı, Baba Adı, Cinsiyet,  İmza, TC Kimlik No, Unvan, Vergi Kimlik No, Vergi Dairesi, Doğum Tarihi, Doğum Yeri, Nüfus cüzdanı seri sıra no, Nüfusa kayıtlı olduğu yer, ID
İletişim
İletişim Adresi, Telefon No, E-Posta Adresi, Mesaj
Finans
Banka Hesap Bilgileri, IBAN No, Müşteri No, Tutar/ Ücret Bilgisi
Görsel ve İşitsel Kayıtlar
Fotoğraf, Görsel Kayıtlar, İşitsel Kayıtlar
Hukuki İşlem
Dava Dosyasındaki Bilgiler, Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler
İşlem Güvenliği
Şifre Ve Parola Bilgileri, İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri, IP Adres Bilgileri
Müşteri İşlem
Sipariş Bilgisi, Fatura Bilgileri,

 

Özel Nitelikli Kişisel Veri Kategorisi
Özel Nitelikli Kişisel Veri
Sağlık Bilgileri
Kan Grubu Bilgisi,

 

Kişisel veri toplamanın yöntemi 

Kişisel verileriniz KVKK gereğince aşağıda sayılan kanallar vasıtasıyla otomatik ya da otomatik olmayan yollarla mevzuata uygun olarak toplamaktadır. Bu kapsamda kişisel verileriniz;

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebebi

Kişisel verileriniz sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla aşağıda yer alan amaçlar ve hukuki sebepler kapsamında elde edilmekte ve işlenmektedir.

 

 

Kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği

İşlenen kişisel verileriniz yukarıdaki amaçlar ve KVKK madde 8 ve 9’da yer alan şartlara göre; kanunen açık rıza alınması gereken hallerde açık rıza alınarak ve kanun ile belirlenmiş̧ koşullar çerçevesinde zorunlu olduğu durumlarda ve zorunlu olduğu kadarıyla;

İlgili kişinin 11 inci maddede sayılan diğer hakları

Değerli müşterimiz, KVKK ’nın 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

KVKK ‘nın 11. Maddesindeki haklarınız ile ilgili taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ’e göre Serbest Liman ve Bölgesi PK:1493 Gazimagusa/KKTC adresine yazili olarak veya üyeliginizin teyit edildigi elektronik posta üzerinden kvkk@klasgame.com e-posta adresine iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

 

Yukarıda yer alan Kullanıcı Aydınlatma Metnini okudum ve anladım. Bu Metinde yer alan kişisel verilerimde bir değişiklik meydana gelmesi halinde bu durumu derhal klasgame bildireceğimi taahhüt ederim. 

 




Yukarıya Git
  Kendi Renk Stilinizi Oluşturun!
  • Ekrana Sığdır
  • Ortala
  • Minimal

Aşağıdaki renk paletinden kendi tarzınızı oluşturun.