Yükleniyor...

PUBG Mobile UC MMORPG Oyunlar Knight Online Bigpoint Metin2 Valorant Points (VP) League Of Legends Steam Free Fire Diamonds Razer Gold Albion Online - Silver Apex Legends Zula Altın Tinder Fortnite V-Papel TeamSpeak Netflix Exxen Xbox Live BluTV Üyelik GameForge Fetih Altın Çağ PlayStation Gift Cards Aeria Games Google Play Spotify Digiturk Bein Connect Süper Lig S Sport Üyelik Joygame Oyunları Metin2 PvP Serverlar Legend Online Pointblank Black Desert Online Travian Games Blizzard Oyunları Instagram Asistanı - Insta Space Webzen Wcoin Amazon Hediye Kartı Türkiye (TR) PlayStation Gift Card Razer Gold TL Combat Arms: Reloaded GC Fifa 20 Fifa Points Xbox Pubg Mobile Lite BC Knights Mobile Cash STEAM OYUNLARI Pasha Fencer Legends of Runeterra Lora Enuygun Legends of Runeterra Lifeafter PUDDING Pay (NetEase Games) Rules Of Survival Aion: Legions of War AkınKO AltarWar Amazon Gift Cards Arc Games Ardream Kingdom Ardream Online ArdreamCity ArdreamWAR Assassin's Creed Serisi BattleField Battlefield 2042 Blade and Soul - NCoin Bombom Kupon Cabal Online Combat Arms: the Classic GC CrescentKO Crossfire (Z8 Games) Crunchyroll CypherWAR Düşyeri TV Paketleri eBay Gift Card Elder Scrolls Online Elex Oyunları Epic Games EST Games Eudemons Online TQ Point Far Cry Series FearKO Fifa 19 Fifa 20 Fifa Points PC Fifa 20 Fifa Points PS4 Fifa Oyunları Fortnite Battle Royale G2A Gift Card Gaijin Entertainment Game of Sultans GamerArena Gamyun Fıstık Goodgame Studios Guild Wars Guild Wars2 Habbo - Credits Hi-rez Studios Homeko Arena HomekoRise HomekoWAR HomeMyKo Imperia Online IMVU Kaizen Online Karma Koin Knight Of Empire KnightCraft Ko-Farm World KO4EVER KOPKWAR Koreko Kumu Coins LegacyKO Legends Empire Lineage II NCoin Lokum Games LoL Taktik Savaşları Looki Oyunları MeetU - Coins Microsoft Ürünleri Mint Card Myko Legend MykoWorld MykoZONE Mynet NCSOFT NetDragon Netmarble Nfinity Games Nimo TV Elmas Top-Up Nintendo Oasis Games Oldknightwar OldSchoolKo Onmyoji Arena Openbucks Gift Card Path Of Exile (PoE) Coin Pirate Storm: Death or Glory Popmundo R2Games RIFT Credit RigorZ Rise Online Rising Cities Rockstar Games RonarkWar Skyrama Snail Games Spotify Spotify Üyelik Talisman Online Teckcard The Great Heist Trion Worlds Webzen WTFast YataganOnline YıldızKO Z8 Games ZeusWar Zoomumba The Lord of the Rings: Rise to War
Üye olmadan hızlı ve güvenli alışveriş yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Hemen sepetinize birkaç ürün ekleyin ve üyeliksiz alışverişin tadını çıkarın!

New World : Dynasty Shipyard Keşif Rehberi #1

DeathNote tarafından yazıldı.

Dynasty Shipyard, Oyunun içindeki keşiflerden biridir. Bu kılavuz Miniboss Isabella'yı ve Ana Patron İmparatoriçe Zhou'yu nasıl yeneceğinizi kapsar.



Hanedan Tersanesi Seferi 55. seviye ve üzeri için 5 kişilik bir zindandır. Aynı zamanda New World'de şimdiye kadar yaşayacağınız en zorlu PvE deneyimidir.
Ebonscale Reach bölgesinin uzak güneydoğu köşesinde yer alan bölge, ulaşmak için biraz uzun bir yürüyüş mesafesindedir. Muhtemelen bir daha bunu yaparken rahatsız edilmek istemezsiniz.


HAZIRLIK SÜRECİ
Hazırlık süreci içinde seviye 55 minimumdur. Birkaç seviye daha yüksek kesinlikle zarar vermez ve bazı 60 seviye olanlarla gruplaşmak ya da bu Keşif Gezisini kolaylaştıracak arkadaşlara sahip olmak için şanslı olabilirsiniz.
Zindana girmeden önce aklınızda bulundurmanız gereken bazı şeyler:


* Zindanın içindeki herkes yozlaşmış bir korsandır. Bu onları Eğik Çizgi, Doğa ve Gizli Hasarlara karşı zayıf kılar.
* Ekstra hasar için silahınıza bir Doğa veya Gizli mücevher koyabilirsiniz. Tam olarak bunun için Safir veya Doğa için Kehribar taşıdır.
* Ayrıca New World'de arketipsel yapılara hazırlıklı olmak istersiniz, işte rehberlerimiz:


-Dynasty Shipyard İzlenecek Yollar
-Dynasty Shipyard oldukça zorlu bir keşif. Zindanda birkaç mini boss ve adlandırılmış Seçkinlerin yanı sıra yenmeniz gereken iki büyük patron(boss) bulunuyor.


İşte bu bölümde izlenecek olan yollar ;


Doğu İskelesi - Giriş
Zindanda başladığın yer işte tam da burası. Zindanda ne bekleyeceğiniz konusunda sizi ortama alıştırmak için birkaç çete var. Burada, Dragon glory bitkisinden başka ilgi çekici bir şey yok.
Bozuk Mağara - İlk Mini Boss
Burada öncelikle ilk olarak Summoner Yau ile karşılaşacaksın. Hemen hemen sürekli ekler üretir ve dikkat etmeniz gereken güçlü bir AoE saldırısına sahiptir. Ekleri hemen toplayın, tanklayın ve daha fazla size hasar vermeden hemen önce siz ona zarar verin. Tam bu kısımda oyun içindeki ekibiniz çok önemli ekip iyi olunca sizlerde iyi olacaksınız.


Northern Shore - Mızrakçı Chiu ve Kızlık Jingfei Mini Bosslar
Bir sonraki bölgeye geçince karşınıza iki minibüs çıkacak: Mızrakçı Chiu ve Kız Jingfie. Chiu oldukça basittir, aslında keşif gezisinde karşılaştığınız normal Mızrakçı çetesinin sadece büyük bir versiyonudur. Atlat, engelle, saldır. Burada biraz işler karışıyor çok dikkatli ilerlemek çok önemli.


Bakire Jingfei biraz daha kurnazdır. Bölgede gelecek şeyler için bir ısınma. Bu miniboss, etrafına AoE hasarı vermenin yanı sıra size ateş etmek için birkaç küre toplayan bir tekerdir. Son olarak, ejderhasına dikkat etmek gerekiyor, onu küresinden çağırıyor ve büyük hasar veriyor. Bu ejderha saldırısını hatırla. Keşif bitmeden göreceksiniz.
Sürecin diğer kısmını bir sonraki makalemizde yayınlayacağız. Şimdilik görüşmek üzere!


Yorum Yap

Fortnite Bölüm 2 sona eriyor

Fortnite Bölüm 2 sona eriyor

Fortnite Bölüm 2,  4 Aralık 2021 gününde Küp Kraliçesi'ne karşı gerçekleştirilecek tek seferlik savaş ile sona erecek. "The End" (Son) olarak adlandırılan etkinlik, Fortnite'ın ikinci bölümünü..

27.11.2021 11:11
89 görüntülenme
Conquer Online'de "Süper Kahraman Etkinliği" Sürüyor!

Conquer Online'de "Süper Kahraman Etkinliği" Sürüyor!

Conquer Online için çok özel bir etkinlik sizleri bekliyor. Şükran Günü için Süper Kahraman 16 Kasım - 13 Aralık arasında olacak, Sınıf Uyanış Paketleri ve kalıcı 4 yıldızlı palto gibi ödülleri kazanm..

26.11.2021 14:30
107 görüntülenme
Valorant Yeni Skin Paketi “Champions 2021” Şimdi Oyunda!

Valorant Yeni Skin Paketi “Champions 2021” Şimdi Oyunda!

Valorant Yeni Skin Paketi “Champions 2021” oyuna geldi. Sizler için genel özelliklerini ücretlendirmelerini ve özelliklerini derledik ;Valorant Champions Tour 2021 turnuvasına özel olarak Riot Games, ..

25.11.2021 14:43
142 görüntülenme
STEAM SONBAHAR İNDİRİMLERİ GELDİ

STEAM SONBAHAR İNDİRİMLERİ GELDİ

Sonunda beklenen Steam Sonbahar İndirimleri kapıyı çaldı. Oyuncular arasında gerçekten merakla beklenen indirimler, Türkiye saati ile 24 Kasım saat 21:00 civarında aktif oldu. Hazır kur oranını 2.5 ol..

25.11.2021 12:55
178 görüntülenme
New World’ün Yeni Yaması Oyuncuların Tepkisini Topladı

New World’ün Yeni Yaması Oyuncuların Tepkisini Topladı

New World’ün yeni yaması, şu ana kadar oyuna bir hayli ilgi gösteren hayranlarını biraz soğutmuş gibi gözüküyor. Zorluk seviyesinin tavan yaptığı yeni yama, oyuncuları mutsuz etti.Amazon Games’in geçt..

22.11.2021 13:28
166 görüntülenme
İlk New World güncellemesi Into The Void bugün yayınlanacak

İlk New World güncellemesi Into The Void bugün yayınlanacak

New World güncellemesi Into The Void oyunun ilk güncellemesi ve oyuna yeni silahlar, düşmanlar, PVP opsiyonları ve bir dolu ufak iyileştirme ekleyecek.İlk New World güncellemesi Into The Void bugün iç..

19.11.2021 11:24
138 görüntülenme
New World Trade Skills : Ticaret Becerileri

New World Trade Skills : Ticaret Becerileri

New World Trade Skills : Ticaret BecerileriTrade Skills, her oyuncunun oyun içinde savaşlardan daha çok genel olarak oyunun içinde kazanabileceği becerilerdir. Crafting, Gathering ve Refining olmak üz..

17.11.2021 16:09
161 görüntülenme
Oyuncuları heyecanlandıran PUBG Mobile-Riot Games işbirliği

Oyuncuları heyecanlandıran PUBG Mobile-Riot Games işbirliği

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Riot Games ile yakında yayınlanacak animasyon serisi Arcane'den karakterleri, eşyaları ve konumla..

16.11.2021 16:46
127 görüntülenme
2022 Yılında Çıkması Beklenen Oyunlar

2022 Yılında Çıkması Beklenen Oyunlar

Listemizde ilk yer vereceğimiz oyun  Suicide Squad: Kill the Justice League Solo ve co-op modları içerecek olan oyun Metropolis şehrinde geçiyor. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shar..

15.11.2021 16:27
216 görüntülenme
Valorant'ın Yeni Ajanı Chamber!

Valorant'ın Yeni Ajanı Chamber!

Riot Games’in Haziran 2020’de piyasaya sürdüğü ücretsiz FPS oyunu olan VALORANT,  günümüzde halen tüm dünyada popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Oyun, artık eleştiri noktası olan harita ve karakte..

13.11.2021 17:32
175 görüntülenme
Yukarıya Git
 

Kendi Renk Stilinizi Oluşturun!

  • Ekrana Sığdır
  • Ortala
  • Minimal

Aşağıdaki renk paletinden kendi tarzınızı oluşturun.