Go Up

CLOSE

Search Results »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Average Point
5.0
Excellent (31)
%100
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment

27.05.2019 13:04
Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?
Is this comment useful? No (0) Answer
ANSWER ; https://www.klasgame.com/odeme-yontemleri/paytr-odeme-sistemi/ linkinden kart ile ödeme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
22.05.2019 19:49
Metin 2 ile ilgili tüm siparişlerimi sizden veriyorum sitenizden o kadar memnun kaldım ki bir kaç. arkadaşım benim yönlendirmem ile sizden alışveriş yapıyor. Senelerdir çizgisini bozmayan disiplinli ve en hızlı şekilde alışveriş yapmaya imkan bulduğum ender sitelerden birisiniz. Gerek fiyat açısından gerekse müşteri temsilcilerinizin samimiyeti ise beni size bağlayan sebeplerden bir tanesi. Ayrıca 7/24 kendime ayrı bir muhattab bulmak bve hiç bir sorun yaşamamam benim için çok önemli. Her konuda memnun ettiğiniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Is this comment useful? No (1) Answer
19.03.2020 21:46
gitdikce pahalasiyor iyi degil
Is this comment useful? No (0) Answer
18.02.2020 08:11
Hızlı teslimat için teşekkür ederim.
Is this comment useful? No (0) Answer
18.02.2020 08:05
Satış yaptım ilk başta tereddüt etmiştim ama gayet hızlı bir şekilde işlem tamamlandı ve bakiyem banka hesabıma geçti seviliyorsunuz.
Is this comment useful? No (0) Answer
17.02.2020 20:07
Başka siteler 2 saat bekletiyor sizde öyle durum olmadı hiç
Is this comment useful? No (0) Answer
17.02.2020 02:19
Her zaman sizden alışveriş yapıyorum ve memnun olarak ayrılıyorum sağ olun.
Is this comment useful? No (0) Answer
16.02.2020 16:49
İlgi alaka çok iyi ilk siparişim ve çok memnun kaldım
Is this comment useful? No (0) Answer
16.02.2020 00:41
İstediğim her saatte teslim alabiliyorum süper:D
Is this comment useful? No (0) Answer
15.02.2020 16:10
Arkadaşımın önerisi ile gelmiştim iyikiş de gelmişim:)
Is this comment useful? No (0) Answer

METİN2

Ejderha tanrısının nefesi koruma altında olan Shinsoo,Chunjo, Jinno krallıkları  sebebi bilinmeyen bir savaş başladı.Bu muhteşem büyülerin dünyası korumak artık kolay olmayacktı. Metin taşları sadece büyük hasara uğramakla kalmadı , kıtayı ve sakinlerini kaos ve yıkııma sürükledi. Krallar arasında büyük bir savaş çıktı 

Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara,ölüler ise kana susamış mahlukatlara dönüştü.Metin taşları karanlık etkilere karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak  savaş krallığının geleceğini korku,acı ve yıkımadan kurtarmak için gücünü gücünü toplayıp bu savaşa katılmasın.

3 krallık ta toplanan birliklerden Shinsoo - Chunjo - Jinno krallıklarından birini seçerek meceraya atıl.  Bu macereda klasgame karakterini güçlendirmene yardımcı olur Ejder paraları alarak Karakterini güçlendirir.Yang alarak Silah zırh larını güçlendirebilir ve bu devasa savaşta  bağlı olduğun krallığı koruyabilirsin.